Οι τυχεροί φίλοι μας που κερδίζουν τρία δωρεάν δείπνα από το κρεοπωλείο Βαλάντης. Συνεχίστε τα...like γιατί οι εκπλήξεις μας συνεχίζονται!

Οι κυρίες Αρχοντούλα Τζιμουλίκου και Κατερίνα Χαλκιά και ο κύριος Σωτήρης Προύντσης είναι οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν αντίστοιχα δείπνα για δυο άτομα  από το κρεοπωλείο Βαλάντης σε συνεργασία με τις ταβέρνες "Aράπιτσα" , «Το Παραδοσιακό» και το « Βαγονάκι  του Πετράκη», σας προσφέρουν τρία δωρεάν δείπνα για δυο άτομα.
Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία εκλεκτών κρεάτων από το κρεοπωλείο μας, ορεκτικό σαλάτα και μια καράφα κρασί. Καλοφάγωτα λοιπόν στην Αρχοντούλα, την Κατερίνα  και τον Σωτήρη. Όσο δε για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας στο facebook; Συνεχίστε να κάνετε like στο https://www.facebook.com/valantis.kreopolio και οι εκπλήξεις μας θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα!
 
Κρεοπωλείο Βαλάντης. Παράδοση τεσσάρων γενεών στην τέχνη του ποιοτικού, ελληνικού, κρέατος, από ζώα που γεννιούνται και μεγαλώνουν στις φάρμες της Βόρειας Ελλάδας.
Χρ. Λαναρά 16 Νάουσα, τηλέφωνο 2332023383, kreopolio-valantis.gr