"Νάουσα η πόλη του οίνου" και του καλού κρέατος θα προσθέταμε φυσικά από το κρεοπωλείο Βαλάντης!

"Νάουσα η πόλη του οίνου" ονομάζονται οι εκδηλώσεις που θα γίνουν από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στο "Μουσείο Οίνου και Αμπέλου" που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο Μπουτάρη, στην οδό Χατζημαλούση της Νάουσας.

Φυσικά το μπρούσκο ξινόμαυρο της περιοχής ταιριάζει απόλυτα με τις δημιουργίες που θα προσφέρει στους επισκέπτες της τοπικής αυτής έκθεσης το κρεοπωλείο Βαλάντης. Μια σειρά από αλλαντικά και άλλα εδέσματα, φτιαγμένα από τα χέρια μας, με μεράκι και παράδοση 4 γενεών, θα αποτελέσουν σίγουρα το καλύτερο συμπλήρωμα γεύσεων και πολιτισμού, που απλόχερα σκορπά εδώ και αιώνες η Νάουσα. Έτσι λοιπόν από 13 έως και 15 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο δικό μας σταντ, να συμπληρώσετε το ποτήρι με το κόκκινο σας κρασί, με τις δικές μας τοπικές λιχουδιές.

Κρεοπωλείο Βαλάντης, Χρ. Λαναρά 16 Νάουσα, τηλέφωνο 233023383 http://kreopolio-valantis.gr/. Ο σύνδεσμος με την εκδήλωση "Νάουσα η πόλη του οίνου" είναι στην εξής διεύθυνση  http://niff.gr/el/announcements/224-niff-supports-the-initiative-naoussa%2C-the-wine-city