Ο έρωτας επισκέπτεται πρώτα το ...κρεοπωλείο του Βαλάντη και μετά το στομάχι στις 14 Φεβρουαρίου!

Δεν έχει άδικο η παροιμία "ο έρωτας περνάει από το στομάχι". Για να φτάσει όμως μέχρι εκεί έχει επισκεφθεί πρώτα το ...κρεοπωλείο του Βαλάντη στη Νάουσα! Χαρίστε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας ένα υπέροχο και ρομαντικό δείπνο με τις μοναδικές ερωτικές δημιουργίες του Βαλάντη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ρομαντικές καρδούλες, φτιαγμένες από κρέας υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που σας προσφέρουμε καθημερινά, από ζώα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε φάρμες της Βόρειας Ελλάδας, τις οποίες συμπληρώνουν υλικά ζύμης, καρυκεύματα, λαχανικά και φυσικά η τέχνη μας. Μια τέχνη παράδοσης τεσσάρων γενεών της οικογένειας Αντωνίου.

Κρεοπωλείο Βαλάντης και για την γιορτή των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου. Τηλέφωνο 2332023383, http://www.kreopolio-valantis.gr

/https://www.facebook.com/valantis.kreopolio?ref=hl

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." style="color: rgb(80, 38, 29); font-family: 'Trebuchet MS', sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15.600000381469727px; background-color: rgb(243, 243, 243);">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πολυμέσα