Με σεβασμό στον καταναλωτή, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και σας παρέχουμε επιλεγμένα κρέατα ελληνικής προέλευσης καθώς και παρασκευάσματα που δημιουργούμε με μεράκι και αγνά υλικά.

kreop1.jpg

Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Χρ. Λαναρά 16 στη Νάουσα και γνωρίστε από κοντά την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας.


Η ιστορία μας

Λίγα λόγια για την παράδοση και την ποιότητα του κρεοπωλείου μας...

Ο πατέρας μου, Γιάννης Αντωνίου, ξεκίνησε να ασχολείται με την επιχείρηση κρεάτων από νεαρή ηλικία, ανοίγοντας κρεοπωλείο στη Νάουσα στην οδό Χριστοδούλου Λαναρά το 1979, συνεχίζοντας την παράδοση και το μεράκι που κληρονόμησε από τον πατέρα του και τον παππού του. Μεγαλωμένος στην επαρχία της Νάουσας, έμαθε να αναγνωρίζει το καλό κρέας και να μπορεί να διακρίνει ότι η καλή επιχείρηση δεν είναι αυτή που βγάζει πολλά χρήματα αλλά ευχαριστημένους πελάτες.

Από τότε, μέχρι σήμερα η αγάπη και το μεράκι του πατέρα μου για το καλό και ποιοτικό κρέας αποτελεί έμπνευση και για μένα τον ίδιο. Αυτή αποτέλεσε και για μένα το ερέθισμα να ασχοληθώ με το αντικείμενο και να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου κάτι σε αυτή την μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, καθώς αποτελώ την 4η γενιά κρεοπωλών στην οικογένεια μας.

Έχοντας όλες τις γνώσεις, τις οποίες προσπαθώ πάντα να διευρύνω παρακολουθώντας συνεχώς σεμινάρια σε ότι αφορά το κρέας, και το μεράκι που κληρονόμησα από τον πατέρα μου εκτιμώντας τη σημασία του τι εστί ποιοτικό κρέας ανέλαβα την υποχρέωση απέναντι στην οικογένεια της Νάουσας και της επαρχίας της, να παρέχω υπηρεσίες αξίας και ποιότητας.

Συνέχισα την οικογενειακή παράδοση έχοντας μια επιτυχημένη πορεία που επιβεβαιώνει όλες αυτές τις προσπάθειες της οικογενείας μου για την εξασφάλιση ποιοτικών κρεάτων πάντα και μόνο ελληνικής προέλευσης, αλλά και παρασκευασμάτων με τα πιο αγνά υλικά που θα καλύψουν όλες τις γευστικές σας αναζητήσεις. Δίνοντας μέγιστη σημασία στην ευχαρίστηση του πελάτη, φέρνω στο πιάτο σας κρέατα, που εμπιστεύομαι και εγώ για τα παιδιά μου.

Με εκτίμηση
Βαλάντης Αντωνίου